Ndërlidhjet

PRISHTINË


Edhe një parti e re serbe është ceritifikuar sot në Prishtinë. Demokracia e Re është subjekti politik serb që do të drejtohet nga ministri i Kthimit Branislav Gërbiq. Gërbiq thotë se kjo parti nuk do të jetë ndryshe nga partitë tjera, por do te jetë realiste. Gërbiq ka thënë se qëndrimi i partisë për statusin e Kosovës do të ndërtohet në përputhje me poltikën e qeverisë se Kosovës si dhe të politikës së bashkësisë ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG