Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush tha se zyrtarët e tij të lartë Condoleezza Rice dhe Robert Gates do ti dërgoj në Lindjen e Mesme gjatë muajit të ardhshëm për të marrë më tepër informacione për qeverinë e Irakut. Presidenti Bush tha se kjo vizitë e përbashkkët do të riafirmoj mbështetjen e Shteteve të Bashkuara për reformat demokratike në rajon. Këto komente ai i bëri pasi raporti më i ri përmbanë vlerësime të përziera për progresin e arritur nga qeveria e Irakut. Megjithatë Bush tha se Shtetet e Bashkuara ende mund të kenë sukses në Irak.
XS
SM
MD
LG