Ndërlidhjet

PRISHTINË


Liderët e Kosovës kanë thënë se Këshilli i Sigurimit i OKB-së ka dështuar në çështjen e statusit të Kosovës dhe kanë kërkuar nga perëndimi që të ofroj rrugë alternative për pavarësi. "Nëse nuk ka zgjidhje të shpejtë në Këshillin e Sigurimit atëherë duhet të kërkohen rrugë alternative, por në bashkëpunim me bashkësinë ndërkombëtare", tha presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu. Hashim Thaçi u tha reporterëve se "roli i KS të OKB-së është dobësuar" dhe se "ai ka dështuar ta gjejë zgjidhjen për statusin e Kosovës".
XS
SM
MD
LG