Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Agim Ceku kërkon nga anëtarët e tjerë të Ekipit të Unitetit dhe qendrat ndërkombëtare,
që të perkrahet ideja e tij, për shpalljen e pavarësisë së Kosovës me datën 28 nëntor. Ceku tha sot se kjo datë edhe ashtu festohet në Kosovë dhe në këtë rast, ajo do të bëhej edhe më madhështore.
Komentet e kryeministrit erdhën pas takimit me shefin e UNMIK-ut, Joakim Ryker.
XS
SM
MD
LG