Ndërlidhjet

LONDËR


Lexuesit e apasionuar pas Harry Potter sot kanë zënë rradhën para librarive për të blerë librin më të ri në serinë e aventuarve të Harry Potter.
Gjashtë librat e mëparshëm janë shitur në 325 milionë kopje dhe janë përkthyer në 64 gjuhë.
Ky libër i fundit besohet se do t'i kalojë vëllimet paraardhëse nga numri i shitjeve.
XS
SM
MD
LG