Ndërlidhjet

ABIDXHAN


Kombet e Bashkuara kanë thënë se secili paqëruajtës marokien në Bregun e Fildisht që zbulohet se ka kryer abuzime seksuale do të dërgohet në shtëpi dhe do të akuzohet për krime. Njoftimi i Kombeve të Bashkuara vie një ditë pas suspendimit të 730 pjesëtarëve të forcës marokiene të cilët pas një hetimi u zbulua se kanë kryer abuzime sexuale ndaj moshës së mitur. Më shumë se 7 mijë paqëruajtës të Kombeve të Bashkuara gjenden në Bregun e Fildisht që nga viti 2003 për të parandaluar ndarjen e vendit nga lufta civile.
XS
SM
MD
LG