Ndërlidhjet

BEOGRAD


Qeveria e Serbisë i ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara për vetëpërmbajtje dhe paanshmëri gjatë procesit të zgjidhjes së statusit të Kosovës. Ministri i Arsimit, Zoran Lloncar ka thënë se SHBA-të po mundohen të ringjallin planin e Ahtisarit i cili, sipas tij, është në mënyrë definitive i përjashtuar. "Nëse Plani do të ishte ende në lojë, atëher Ahtisari do të ishte pjesmarrës në bisedimet e ardhshme" ka thënë Loncar.
XS
SM
MD
LG