Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës ka reaguar në mbledhjen e saj të rregullt kundër ndaljes dhe keqtrajtimit të ministrit për Kthim dhe Komunitete, Branislav Grbic nga ana e pjesëtarëve të Shërbimit Policor të Kosovës në Graçanicë. Zëdhënsja Ulpiana Lama tha se qeveria ka kërkuar nga Shtabi i policisë kosovare që të suspendojë komandantin e stacionit policor në Graçanicë. Lama nuk ka bërë të ditur motivet e ndalimit të ministrit Gërbic nga ana e pjesëtarëve te SHPK-së.
XS
SM
MD
LG