Ndërlidhjet

SHKUP


Ambasadori i Bashkimit Europian ne Maqedoni Ervan Fuere u beri thirje te gjitha partive politike per pajtim pas tensionimeve politike si pasoje e marjes se imunitetit te deputetit Vllado Buçkovski dhe vendimit te gjykatës per mbrojtjen e tij ne liri. Fuere porosit partite politike ne Qeveri dhe opozite t'u përkushtohen reformave te vendit ne drejtim te integrimit ne Bashkimin Europian.
XS
SM
MD
LG