Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i KFOR-it Roland Kather ka deklaruar se Kosova është çështje politike dhe si e tillë duhet të zgjidhet. " Ky është proces i ndërlikuar që kërkon kohë dhe durim" ka thënë Kather gjatë vizitës së sotme në komunën e Pejës. Kather ka përjashtuar mundësinë e provokimeve nga ana e Serbisë në këtë fazë të procesit të zgjidhjes së statusit.
XS
SM
MD
LG