Ndërlidhjet

GAZNI


Talibanët kanë liruar dy nga pengjet koreanojugore, që janë rrëmbyer që nga 13 korriku në Afganistan. Dy pengjet e sapoliruara që i janë dorëzuar Kryqit të Kuq Ndërkombëtar janë femra dhe kanë pasur probleme shëndetësore. Talibanët vazhdojnë të mbajnë peng 19 misionarë të krishterë, derisa dy prej tyre i kanë vrarë.
Shtetet e Bashkuara e kanë mirëpritur lirmin e pengjeve dhe kanë bërë thirrje për lirimin edhe të 19 të tjerëve.
XS
SM
MD
LG