Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e ka miratuar sot rregulloren, me çka ka filluar procesi i çertifikimit të partive politike dhe individëve që do të marrin pjesë në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë.
Procesi do të zgjasë deri më 7 shtator tha misioni i OSBE-së në Prishtinë. Ambasadori i OSBE-së në Kosovë Verner Vnendt ka thënë se organizimi i zgjedhjeve është pjesë shumë e rëndësishme e proceseve demokratike, e veçanërisht në Kosovë.
XS
SM
MD
LG