Ndërlidhjet

LONDËR


Vdekja nga helmimi radioaktiv i ish spiunit rus Aleksandr Litvinenko, i ka kushtuar Britanisë më shumë se 6 milionë dollarë, thuhet në raportin e Këshilli i Qytetit, i cili është përgjegjës për sanimin e pasojave publike nga vrasja.
Sipas raportit, zyrtarët kanë kontrolluar dhe dekontaminuar më shumë se 1.000 njerëz dhe 47 lokacione, ndërsa Këshilli tha se gjurmët e radioaktivitetit janë zbuluar në 27 lokacione.
XS
SM
MD
LG