Ndërlidhjet

GJENEVË


Sëmundjet infektive po përhapen shumë shpejt në të gjithë globin dhe po bëhen gjithnjë e më të vështira për t'u mjekuar. Kjo bëhet e ditur në raportin vjetor të Oragnizatës Botërore të Shëndetësisë. Të njëjtat burime pohojnë se mund të pritet përhapje e ndonjë sëmundje si SIDA apo SARS në vitet që vijnë.
Kërcënime të reja në një shkallë të paprecedentë janë identifikuar, thuhet në raport. Mbi 40 sëmundje të panjohura deri një gjeneratë më parë ekzistojnë sot në botë.
XS
SM
MD
LG