Ndërlidhjet

BEOGRAD


Anëtari i Ekipit Negociator serb, Goran Bogdanoviç ka deklaruar se Serbia do t'i ofrojë Kosovës "pavarësi brenda Serbisë".
"Pozicioni ynë është që t'i ofrojmë Kosovës pavarësi brenda Serbisë. Kjo domethënë se shqiptarëve po u japim një shansë që t'i menaxhojnë jetët e tyre. Jemi të bindur se kjo është një mundësi që më në fund të arrihet tek kompsomisi, i cili i kënaq të dyja palët", transmetohet të ketë thënë Bogdanoviq për shtypin e Beogradit.
Por ai ka shtuar se Beogradi ende dëshiron të ketë kontrollin mbi disa aspekte të ndryshme të pushtetit në Kosovë, përfshirë arsimin dhe shëndetësinë.
XS
SM
MD
LG