Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari britanik i Mbrojtjes, Des Browne, tha se talibanët, në një pikë në të ardhmen, duhet të involvohen në procesin paqësor në Afganistan, që të arrihet stabiliteti në këtë vend dhe shtoi se nuk beson që talibanët do t'i shmangen kësaj.
Des Browne tha se ndoshta nuk do të jetë e mundshme që në Afganistan të krijohet një sistem juridik i stilit perëndimor, por se mund të paraqitet një sistem që e ka origjinën në të drejtën islamike.
XS
SM
MD
LG