Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeadministratori i Kosovës, Joachim Ruecker ka përshëndetur sot pajtueshmërinë për Deklaratën e Nju Jorkut, me të cilën Prishtina dhe Beogradi obligohen që të angazhohen seriozisht në gjetjen e zgjidhjes deri më 10 Dhjetor, kur përfundon periudha shtesë e negociatave për statusin e Kosovës. Sipas njoftimit të UNMIK-ut, zoti Ruecker ka thënë se "pas bisedimeve të drejtëpërdrejta të ekipeve negociatore të Beogradit dhe Prishtinës, jam i inkurajuar se përfundimi lidhur me çështjen e statusit të Kosovësd mund të arrihet së shpejti".
XS
SM
MD
LG