Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë edhe më tej 44 % e popullsisë jeton në varfëri relative, ndërsa 14 % në varfëri ekstreme. UNDP-ja, ka publikuar një raport që udhëzon si të zhduket varfëria në Kosovë dhe të arrihen objektivat tjera të mileniumit.
XS
SM
MD
LG