Ndërlidhjet

KARAÇI


Ish-kryeministrja e Pakistanit, Benazir Buto, ka arritur në Karaçi, pas tetë vjet qëndrimi në ekzil. Benazir Buton e kanë pritur më shumë se 200 mijë mbështetës të saj. Ajo është zotuar se do të angazhohet për demokraci dhe do të luftojë kundër ekstremizmit religjioz. Para arritjes, presidenti i Pakistanit, Pervez Musharaf, ka amnistuar Benazir Buton nga akuzat për korrupsion.
XS
SM
MD
LG