Ndërlidhjet

PRISHTINË


Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Kosovës, i mohohet e drejta e nënshkrimit të marrëveshjes për kompensim të bartjes së energjisë elektrike në mes të operatorëve të sistemeve të transmisionit të Evropës, dhe ky është diskriminim. Kështu ka thënë sot, drejtuesi i KOSTT-it, Fadil Ismaili. Sipas tij, mospërfshirja e KOSTT-it në këtë marrëveshje, është bërë për shkak të presionit të Serbisë, dhe kjo është çështje kryekëput politike.
XS
SM
MD
LG