Ndërlidhjet

PRISHTINË


“Në qoftë se gjatë bisedimeve ndërmjet Prishtinës e Beogradit deri më 10 dhjetor nuk është e mundur në asnjë mënyrë të gjendet një zgjidhje kompromisi, e pranueshme për të dyja palët, atëherë duhet të mendojmë si do të veprojmë pas kësaj date”, tha drejtori
politik në Ministrinë e Jashtme të Gjermanisë, Volker Stanzel. Gjatë vizitës në Prishtinë, diplomati gjerman ka zhvilluar takime me udhëheqësit më të lartë të institucioneve të Kosovës dhe me përfaqësuesit e opozitës.
XS
SM
MD
LG