Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri serb, Vojisllav Koshtunica ka deklaruar sot se ekipi i Beogradit për statusin e Kosovës do përgatisë një model krahasues të autonomisë substanciale që i ofrohet Prishtinës dhe shembullit ekzistues të Hong Kongut.
Ai ka vlerësuar se duke krahasur propozimin për autonomi substanciale me statusin e Hong Kongut brenda Kinës ekipi negociator i Beogradit do tregojë se shkalla më e lartë e autonomisë për Kosovën është zgjidhje konkrete, reale dhe më e mira.
XS
SM
MD
LG