Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharraf ka premtuar mbajtjen e zgjedhjeve të përgjithshme deri më 9 janar të vitit të ardhshëm, por nuk ka paralajmëruar se gjendja e jashtëzakonshme, që e urdhëroi para një jave, do të shfyqizohet. Sipas tij, Komisioni zgjedhor do ta përcaktoj datën e saktë të mbajtjes së zgjedhjeve. Liderja opozitare e Pakistanit, Benazir Bhutto këtë deklaratë të presidentit Musharraf e vlerësoi si "hap pozitiv" por tha se zgjedhjet e lira dhe korrekte nuk është e mundshme të mbahen nën gjendjen e jashtëtzakonshme.
XS
SM
MD
LG