Ndërlidhjet

NUSHA DUA


Në konferencën për ndryshimet klimatike që po mbahet në Indonezi është miratuar plani për negocimin e një marrëveshje mbi ngrohjen globale deri në vitin 2009.
Më herët Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon tha se ishte i zhgënjyer me mungesën e përparimit në konferencën për ndryshimet klimatike.
"Kapeni momentin për të mirën e gjithë njerëzimit. Pak ditë më parë e pashë se ishim në udhëkryq. Njëra rrugë con drejt një marrëveshje të re mbi klimën dhe tjetra rrugë është ajo e tradhtisë ndaj planetit dhe fëmijëve tanë", tha Ban Ki Moon.
XS
SM
MD
LG