Ndërlidhjet

NUSHA DUA


Në konferencën për ndryshimet klimatike që po mbahet në Indonezi është miratuar plani për negocimin e një marrëveshje mbi ngrohjen globale deri në vitin 2009.
Ky ishte zhvillimi i fundit në bisedimet e vështira në konferencën e Kombeve të Bashkuara, ku vendet patën vështërsi të dakordohen dhe objektivave për reduktimin e emisionit të gazrave.
XS
SM
MD
LG