Ndërlidhjet

MOSKË


Zëvendës shefi i diplomacisë ruse Vladimir Titov tha se BE-ja dhe NATO nuk janë kompetente të marrin përsipër zgjidhjen e statusit të Kosovës. "Ne kemi dialog të vazhdueshëm me parnerët tanë ndërkombëtarë, llogarisim se ata i kuptojnë pasojat e shpalljes së pavarësisë së njëanshme të Kosovës duke shmangur Kombet e Bashkuara", tha Titov.
Ai tha se çështja e Kosovës do të shqyrtohet në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit në fillim të janarit të vitit të ardhshëm, ku do të shqyrtohet edhe një raport i misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë.
XS
SM
MD
LG