Ndërlidhjet

LONDËR


EMI një nga kompanitë më të mëdha muzikore do të shkurtojë 2000 vende pune në mënyrë që të rrisë fitimin.
EMI si shumë kompani të tjera muzikore përballet me rënien e ndjeshme të shitjeve të disqeve si pasojë e përdorimit të Internetit për të shkarkuar dhe dëgjuar muzikë falas.
XS
SM
MD
LG