Ndërlidhjet

MOSKË


Nëse Prishtina shpall pavarësinë e Kosovës, misioni i OSBE-së në Kosovë duhet të mbyllet, tha përfaqësuesi rus në OSBE Aleksej Borodavkin. "Nëse pa marrë parasysh kundërshtimit të Serbisë, Rusisë dhe shumë antarëve të tjerë të Bashkësisë Ndërkombëtare Prishtina shpallë pavarësinë, misioni i OSBE-së sigurisht duhet të mbyllet", tha Borodavkin për gazetën moskovite "Vreme Novosti".
XS
SM
MD
LG