Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Hashim Thaçi, i ka inkurajuar serbët e zhvendosur që të kthehen në Kosovë dhe të integrohen në shoqërinë kosovare. Në një debat të zhvilluar në Çagllavicë, Thaçi u ka kërkuar serbëve që të mos e shohin pavarësinë si një akt të frikshëm.
"Çdo qytetar do të ndjehet i sigurtë në Kosovë", tha ai. Unë jo vetëm që "do t'i dëgjoj" serbët", "por gjithashtu edhe do t'ua zgjidh probleme e tyre", ka thënë kryeministri Thaçi.
XS
SM
MD
LG