Ndërlidhjet

SARAJEVË


Gjenerali italian Vincenzo Coppola ka marrë drejtimin e Misionit Policor të Bashkimit Evropian në Bosnje Hercegovinë duke zëvendësuar irlandezin Kevin Carty. Coppola ka deklaruar se prioritet i misionit është ndihma ndaj autoriteteve boshnjake për forcimin e shtetit ligjor dhe mbështetja e policisë lokale në luftën kundër krimit të organizuar.
Coppola ka shërbyer në Kosovë me misionin policor evropian në vitin 99 –2000.
XS
SM
MD
LG