Ndërlidhjet

TIRANË


Banka Botërore ka njoftuar sot se do t'i japë Shqipërisë një hua prej 196 milionë dollarësh amerikanë, për ta ndihmuar në luftimin e varfërisë, papunësisë dhe pabarazisë ekonomike rajonale.
Ndihma e re për Shqipërinë do të përfshijë huanë e Asociacionit për Zhvillim Ndërkombëtar, prej 86 milionë dollarë, dhe atë të Bankës Ndërkombëtare për Rindërtim dhe Zhvillim, prej 110 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG