Ndërlidhjet

JERUSALEM


Doktorët izraelitë kanë kryer në suksesshëm Trakeoteminë, kryeministrit Sharron. Ndërhyrja do ti shërbejë Sharronit për të marrë frymë pa ndihmën e respiratorit. Sot kryeministri izraelit hyri në diten 11-të të komës pasi vuajti nga një gjakrrrjedhje në tru. Më herët zyrtarë të spitalit të Jerusalemit deklaruan se gjendja e Sharron mbetet e pandryshueshme dhe e rënduar.
XS
SM
MD
LG