Ndërlidhjet

PRAGË


Sot është dita ndërkombëtare e leprozës, e cila synon t'i kujtojë botës se nga kjo sëmundje që shpërfytyron njeriun ende vuajnë mbi gjysmë milionë njerëz.
Kjo sëmundje që prek njerëzimin prej kohërave më të lashta mund të shërohet nëse trajtohet në fazat më të hershme.
Pjesë të Azisë, Amerikës Latine dhe Afrikës janë më të prekurat.
XS
SM
MD
LG