Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës Bajram Kosumi ka kërkuar sot nga partitë e koalicionit qeveritar që të emërojnë sa më shpejt ministrat e rinj të Rendit dhe Drejtësisë në Qeverinë e Kosovës, për të përmbushur vakumin e krijuar rreth 2 muaj pasi UNMIK-u lejoi formimin e këtyre dy ministrive.
"Unë gjithmonë i kam inkurajuar që t'i bëjnë përpjekjet sa më shpejtë të jetë e mundur, dhe pres që ministrat të jenë njerëzit e duhur në vendin e tyre", tha kryeministri Kosumi pas një takimi me shefin e UNMIK-ut, Soren Jessen-Petersen, me të cilin ka biseduar lidhur me disa fatkeqësi natyrore që kanë goditur së fundi Kosovën.
XS
SM
MD
LG