Ndërlidhjet

LONDËR


Prefekti i Londrës, Ken Livingston është suspenduar për katër javë për shkak të krahasimit të një gazetari hebre me rojtarin e kampit nazist të koncentrimit. Komisioni disiplinor sot e shpalli zotin Livingstone fajtor për shkak të vërejtjeve diskredituese megjithqë i është thënë se reporteri ishte hebre. Zoti Livingston tha se ai nuk e ka ndërment ta ndryshoj stilin e tij të sjelljes ndaj gazetarëve, për të cilin thuhet se është i ashpër dhe i vrazhdë.
XS
SM
MD
LG