Ndërlidhjet

PODGORICË


Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve në Mal të Zi, Ferhad Dinosha, tha se pjesa më e madhe e shqiptarëve do të marrin pjesë në referendum dhe do të votojnë për pavarësinë e Malit të Zi. Ai vlerësoi se kjo do të ishte zgjidhja më e mirë "jo vetëm për ta, por edhe për stabilitetin në vend dhe rajon".
Pakicat kombëtare në Mal të Zi përbëjnë rreth 20 përqind të popullsisë së këtij vendi.
XS
SM
MD
LG