Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në manifestimin tradicional "Epopeja e UÇK-së" që filloi sot në Prishtinë, u tha se viti 2006 do të shënojë përfundimisht zgjidhjen e statusit të Kosovës, i cili do të jetë një Kosovë e pavarur dhe sovrane. Duke e kujtuar fillimin e luftës tetë vite më parë, folësit në këtë manifestim thanë se Kosova e re do të jetë një vend ku të gjithë qytetarët do të jenë të barabartë.
XS
SM
MD
LG