Ndërlidhjet

TIRANË


"Ne po i çojmë marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe BE-së në një nivel tjetër. Prioritetet e BE-së në këto marrëdhënie përfshijnë luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, garantimin e të drejtës së pronësisë dhe lirisë së mediave", i ka shkruar në një letër drejtuar kryeministrit të Shqipërisë Berisha, kreu i Komisionit Evropian, Jose Manuel Barroso.
Më tej Barroso ka çmuar rolin e Shqipërisë në rajon dhe në fund ka theksuar se së shpejti do diskutohet lehtësimi i vizave për vendet e Ballkanit Perëndimor.
XS
SM
MD
LG