Ndërlidhjet

PRISHTINË


Albert Rohan, zëvendës i të dërguarit të Kombeve të Bashkuara për statusin e Kosovës, Martti Ahtisaari, sot ka përfunduar vizitën triditëshe në Kosovë. Në një takim me gazetarë ai tha se nuk do të ketë ndarje të jashtme apo të brendshme të Kosovës, nuk do të ketë autonomi dhe as shtresa të treta të qeverisjes ndërmjet pushtetit qendror dhe atij lokal.
XS
SM
MD
LG