Ndërlidhjet

VJENË


Në Vjenë sot përfundoi një konferencë e klerikëve myslimanë nga e gjithë Evropa. Në deklaratën përfundimtare kërkohet një integrim më i thellë i myslimanëve evropianë, por edhe ruajtja e identitetit të tyre. Në këtë konferencë, morën pjesë afro 130 imamë nga më se 40 vende. Morën pjesë edhe zyrtarë të lartë të Bashkimit Evropian dhe të Austrisë.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG