Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kabineti i qeverisjes së mirë i Partisë demokratike opozitare të Kosovës, ka kërkuar sot krijimin urgjent të një qeverie të re gjithëpërfshirëse politike, e cila do të funksiononte deri në zgjedhjet reja. Siç është kumtuar pas mbledhjes së këtij Kabineti, kjo kërkesë është bërë për shkak të krizës së rëndë të keq qeverisjes, pasi siç thuhet korrupsioni dhe paaftësia e qeverisë aktuale rrezikojnë ta fusin Kosovën në një koas ekonomik dhe social.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG