Ndërlidhjet

PRISHTINË


Këshilli Veriatlantik i NATO-s do të qëndrojë në Kosovë për të zhvilluar takime me udhëheqësit më të lartë të institucioneve ndërkombëtare, vendore dhe me përfaqësuesit e pakicave etnike.
Këshilli Veriatlantik është një mekanizëm i lartë vendim-marrës i aleancës, i cili përbëhet nga 26 përfaqësuesit e përhershëm në NATO, dhe kryesohet nga Sekretari i Përgjithshëm Jaap De Hoop Scheffer.
Vizita e fundit e këtij Këshilli në Kosovë është realizuar më 13 maj të vitit të kaluar.

Newsletter

Gjithçka që duhet të dini për temën më të diskutuar të javës jua sjellim të enjteve në tre minuta. Regjistrohuni për t'u informuar të parët!

XS
SM
MD
LG