Ndërlidhjet

BAKU


Azerbaxhani do të zhvillojë sot zgjedhjet për 10 vende në parlament të cilat u anulluan në procesin e parë të votimit nëntorin e kaluar.
Një organizatë e pavarur për monitorimin e zgjedhjeve tha se përgatitjet për këto zgjedhje kanë të meta të konsiderueshme, përfshirë problemet me listat e zgjedhësve dhe presionit mbi kantidatët për tu tërhequr.
XS
SM
MD
LG