Ndërlidhjet

MOSKË


Kreu i agjencisë ruse në luftën kundër SIDA-s ka kritikuar politikat ruse në këtë drejtim dhe ka bërë thirrje për një qasje të re.
Këto komente u bënë gjatë konferencës për SIDA-n të vendeve të Evropës Lindore dhe Azisë Qëndrore, që po mbahet në Moskë.
Të njëjtat burime thonë se në Rusi çdo ditë infektohen me virusin HIV 100 persona.
Ekspertët, në dallim nga burimet zyrtare, flasin për mbi 1 milionë të infektuar me virusin HIV në Rusi.
XS
SM
MD
LG