Ndërlidhjet

VJENË


Presidenca austriake e BE-së ka lëvduar Organizatën për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë për ndihmën e saj në forcimin e insitucioneve demokratike në Kosovë.
"Ne e çmojmë kontributin e OSBE-së në forcimin e institucioneve demokratike dhe shoqërisë shumëetnike në Kosovë, dhe e mirëpresim gatishmërinë e OSBE-së t'i vazhdojë këto aktivitete në vëllim të plotë, konform nevojave dhe rrethanave të reja", thuhet në deklaratën e Ministres së Jashtme të Austrisë, Ursula Plassnik.
XS
SM
MD
LG