Ndërlidhjet

TIRANË


Kuvendi i Shqipërisë ka formuar sot një Komitet për plotësimin e Ligjit zgjedhor, i cili gjatë gjatë tre muajve të ardhshëm do të diskutoj për amandamentet e bazuara në rekomandimet e Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, që i monitoroi zgjedhjet e fundit të përgjithshme në Shqipëri. OSBE-ja dhe organizatat e tjera ndërkombëtare kanë kërkuar që në përpjekjet e Shqipërisë për arritjen e anëtarësimit në NATO dhe në BE prioritet të jetë reforma zgjedhore.
XS
SM
MD
LG