Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Kryetari i Tribunalit të Hagës Fausto Poçar dhe kryeprokurorja Carla del Ponte, sot do t'i raportojnë Këshillit të Sigurimit për bashkëpunimin e Beogradit me Tribunalin.
Del Ponte pritet të vlerësojë se autoritetet e Beogradit nuk kanë bashkëpunuar me prokurorinë, për shkak të mosarrestimit të gjeneralit Ratko Mlladiq dhe 5 të akuzuarve tjerë.
XS
SM
MD
LG