Ndërlidhjet

BEOGRAD


Në Beograd dhe disa qytete të tjera të Serbisë mijëra njerëz kanë nënshkruar peticionin që kërkon nxjerrjen jashtë ligjit të Partisë Radikale Serbe.
Peticioni është nismë e partisë G-17 plus, e cila është në koalicion qeveritar. Një nga drejtueset e kësaj partie është fyer në baza nacionale nga kreu i radikalëve.
"Radikalët nxisin urrejtje dhe shovinizëm, ndaj duhen ndaluar", tha Mllaxhan Dinkiç nga G-17.
XS
SM
MD
LG