Ndërlidhjet

BEOGRAD


Vendimi i shefit të UNMIK-ut për tu larguar nga kjo detyrë paraqet mesazhin e qartë se përcaktimi i statusit të ri të Kosovës po hynë në fazën përfundimtare dhe të përshpejtuar, thuhet në një deklaratë të Ministrië së Jashtme të Serbisë.
"Deklarata e Jesen Petesrenit se fati i Kosovës është i qartë, sugjeron se statusi i saj tani më është përcaktuar që është në kundërshtim me qëndrimet zyrtare edhe të Grupit të Kontaktit edhe të kryenegociatorit për Kosovën Marti Ahtisarit", vlerëson kjo ministri.
XS
SM
MD
LG