Ndërlidhjet

SHËN PETËRSBURG


Problemet e ekonomisë globale po diskutohen në një takim që po zhvillohet në Shën Petërsburg të Rusisë.
Në takimin në fjalë marrin pjesë përfaqësues të qeverive dhe të biznesit.
Në fjalën e hapjes presidenti rus Putin vlerësoi kushtet ekzistuese në Rusi, të cilat janë të favorshme për investimet. Ai tërhoqi vëmendjen se problemet e sigurisë kombëtare nuk duhet të krijojnë kufizime të panevojshme për investimet e huaja.
XS
SM
MD
LG